MC-Mässan i Älvsjö, eller?

Verkade inte som Harley-Davidson tycker att Sverige är en marknad att satsa på. Kanske är vi för få, eller det säljs inte tillräckligt många motorcyklar. Kanske har vi inte rätt attityd eller så ligger Sverige helt enkelt för långt bårta från Milwaukee? Vem vet? I alla fall inte jag. Hur som helst så fick vi nöja oss med att hänga vid Ducati-montern och kika på Desert X som var deras ny och mycket intressanta model Klart att man är lite otrogen – i all fall i känslan!

HOG fanns som vanligt INTE representerade och trots att jag var där så såg jag inte en enda broder eller syster med rätt patch på ryggen. Det förblir ett mysterie hur svenska Harley-åkare har tappat kontakten med Harley Davidson. Visst finns det andra klubbar och heder åt dem – men var finns HOG? Lite tråkigt måste jag säga.

Roligare var däremot H-DCS som hade egen stor monter på mässan. Jag kände mig lite töntig och undvek att gå in. Såhär i efterhand kan jag ångra mitt beslut men det blev så. H-DCS skrev en trevlig artikel om mässan som Du kan läsa här

Related Posts

© 2024 LostRiders - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress